Чепак привітала створення Української медіа-асоціації

14 Вересня 2011
17086
14 Вересня 2011
18:35

Чепак привітала створення Української медіа-асоціації

17086
Чепак привітала створення Української медіа-асоціації

Прес-секретар президента України Дарія Чепак привітала створення вітчизняними журналістськими організаціями Української медіа-асоціації. Про це йдеться в коментарі, переданому редакції «Детектор медіа».

 

«Я вітаю об'єднання журналістських організацій і дуже сподіваюся на успішну співпрацю. Україна давно потребує такої асоціації», - зазначила пані Чепак.

 

Вона підкреслила, що цілком розділяє цілі нової спільноти - об'єднання зусиль у боротьбі за свободу слова, сприяння розвиткові незалежної та фахової журналістики в Україні, активізації журналістського руху, поліпшенню захисту професійних прав журналістів та саморегуляції галузі.

 

Пані Чепак нагадала, що за ініціативою президента України почала свою роботу Міжвідомча робоча група з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. Прес-секретар глави держави запропонувала новоствореному об'єднанню співпрацю як в межах цієї робочої групи, так і в інших форматах.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 12 вересня шість журналістських організацій України підписали Меморандум про наміри створення першого органу саморегуляції у сфері ЗМІ - Української медіа-асоціації. Меморандум підписали Інститут масової інформації, професійна спілка «Медіафронт», Інститут медіа права, ГО «Детектор медіа», бюро журналістських розслідувань «Свідомо» та ГО «Інтерньюз-Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17086
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
carbil
4598 дн. тому
НАСПРАВДІ Дарка Чепак привітала НЕВІРНИЙ КРОК жуоналістської спільноти України. Від нього виграють лише піарники влади та олігархів з іхніми ЗМІ, а справжні журналісти, які могли б створити "ЧЕТВЕРТУ" владу в Україні для контролю діяльності трьох інших - ПРОГРАЮТЬ. Треба структурувати "СТОП ЦЕНЗУРІ!" - Саме цієї спільноти влада боїться... Поки що...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду