«Радіо Ера» у новому сезоні запустить чотири нові програми

12 Вересня 2011
13420
12 Вересня 2011
17:51

«Радіо Ера» у новому сезоні запустить чотири нові програми

13420
«Радіо Ера» у новому сезоні запустить чотири нові програми

У новому сезоні «Радіо Ера» збільшиться кількість інформаційних програм та з'явиться п'ять нових проектів - «Персональні файли», «На слуху», «Обідня перерва», «Професія - детектив». Про це повідомляє прес-служба «Радіо Ера».

 

Програма «Персональні файли» - це «лайф-сторі», у центрі якої подія, людина або проблема. «Персональні файли» виходитимуть щодня о 7:40, тривалість - 10 хв.

 

Проект «На слуху» підніматиме теми і проблеми, які турбують слухачів і з'являтиметься в ефірі у будні об 11:10. Хронометраж програми - 45 хв.

 

У радіо-шоу «Обідня перерва» гість і двоє ведучих у студії обговорюють серйозні фахові і загальні - особисті чи суспільні - теми. При цьому ведучі розпитують гостя про власні харчові вподобання і традиції обіду. Проект завершується легкою розмовою про особисте життя і вподобання, дозвілля, культурні інтереси гостя. Програма складається з кількох рубрик: «салат», «гаряча страва», «друге», «десерт», «компот» і навіть «зубочистка» - блок відгуків-коментарів від радіослухачів. «Обідня перерва» виходитиме щодня о 13:10, тривалість 45 хв.

 

Також 15 вересня в ефір вийде програма «Професія - детектив». Її автори і ведучі -полковник міліції у відставці Валерій Кур, який закінчив службу у правоохоронних органах у 2000 році на посаді керівника управління кримінальної розвідки ГУБОЗ МВС України, та журналіст Ірина Ткаченко. Жанр програми - «документально-детективний радіосеріал». «Професія-детектив» - це «живе і яскраве оповідання у форматі діалогу ведучих з інтерактивним спілкуванням зі слухачами, до якого додаються спогади і розповіді або запрошених до студії прямого ефіру гостей, або записані заздалегідь», - йдеться у повідомленні. «Професія детектив» в ефірі щочетверга о 20:08, тривалість 45 хв.

 

Крім того, в новому сезоні збільшено кількість інформаційних програм. Відтепер вони виходять п'ять разів на день: о 8:00, 12:00, 15:00, 17:.00 та 19:00. Як прокоментував керівник інформаційної служби Сергій Коротаєвський, у програми та інформаційні випуски, які звучать двічі на годину, планується «додати більше лайву та лайфу». Також щосуботи о 7:20 з'явиться 5-хвилинна рубрика «Репортер».

 

В ефірі нового сезону залишаються спортивні новини, програми «Овертайм» та «Овертайм плюс» і збільшується час програми «Футбольний огляд».

 

Також з'являться короткі міжпрограмки про різні сфери життя, зокрема, «До чого дійшов прогрес», «Колесо історії», «Генії», «Смакота», «Медпункт», «Мандрівник», «Синематека», «Афіша».

 

Зміни, які відбулися в програмі, за словами керівника відділу громадсько-політичних програм Володимира Лукіна, грунтуються на прагненні «наблизити радіо до слухачів, до проблем та питань, які їх турбують і цікавлять, додати динаміки та емоцій у висвітлення актуальних тем».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13420
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4607 дн. тому
Единственная нормальная радиостанция с мощным покрытием! Лично мне еще импонирует то, что много классных спортивных программ да еще и прямые трансляции Лиги чемпионов и Лиги Европы с вменяемыми комментаторами!Как правило,смотрю футбол с выключенным звуком, но под комментарий "эровцев!".
Зеленый кружок
4608 дн. тому
Пункт 1 от Пилипа з конопель поддерживаю полностью , но бороться с этим трудно . Что бы правильно ставить ударения в словах надо было в школе учить географию , литературу, физику и т. д. , расширять свой кругозор , а вместе с ним и словарный запас. Если уж попалось незнакомое слово в тексте - не полениться заглянуть на Википедию , узнать его значение и правильное ударение.Но по тому ,как читают новости , ясно , как божий день, что текст видят впервые. Слово ''Навуходоносор'' способно сорвать прямой эфир в доброй половине радио- и телекомпаний страны .
Пилип з конопель
4608 дн. тому
А ще було б добре, якби керівництво Радіо Ера: 1) підвищило б вимоги до відбору та підготовки ведучих, з тим, щоб з ефіру зникли: скоромовка, жіночий фальцет, ковтання слів, незнання вірних наголосів, неетичне поводження із гостями та слухачами, неналежна підготовка до програм тощо; 2) збільшило б кількість справжньої радожурналістики в ефірі, бо переважна кількість мовлення - то одна й та сама примітивна форма "ведучий+гість" під різними назвами; 3) знайшло б для каналу сучасно мислячого головного режисера, бо нинішній "одяг" ефіру та програмна верстка - то жахливий нафталін... 4) затямило, що слухачі - не дебіли, і щомісячна поява в ефірі третьосортного політика Ігоря Гекко-Беркута з абсолютно шизофренічними промовами голосом тіні отця Гамлєта означає тільки одне - за це заплачено (добре б знати - ким?); 5) приблизно те ж саме хочеться сказати Ірині Ткаченко стосовно Володимира Скачка; 6) а Володимиру Лукіну хочеться побажати успіхів у роботі без відволікання на ведення ефірів - ну, не нема у нього до того хисту... А в цілому команді Радіо Ера все ж варто подякувати - у вас купа роботи для самовдосконалення, але було б гірше, якби вас зовсім не було...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду