ТЕТ увійшов до «великої шістки»

9 Вересня 2011
11428
9 Вересня 2011
15:39

ТЕТ увійшов до «великої шістки»

11428
ТЕТ увійшов до «великої шістки»

За результатами 8 вересня (четвер) ТЕТ увійшов у топ-6 каналів у праймі (19:00-23:00) за аудиторіями 18-54 та 14-49 та за обома панелями (по «Всій Україні» та «50 тис.+»). Про це повідомляє прес-служба каналу, посилаючись на дані GfK Ukraine.

 

За аудиторією 18-54 («Вся Україна») частка становила 5,1% (у найближчого конкурента - 4% ), за аудиторією 14-49 («Вся Україна») - 5,8% (проти 4,4% у найближчого конкурента).

 

На шосте місце ТЕТ також вийшов і у великих містах 50 тис.+ за аудиторією 18-54 (4,9% проти 4,6% у Нового каналу). А за аудиторією 14-49 у великих містах поділяє шосте місце з Новим каналом (частка 5,4%).

 

Таким чином, заявляють у прес-службі, ТЕТ уперше зміг увійти до так званого «першого ешелону» загальнонаціональних каналів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11428
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася Пупкиен
4611 дн. тому
GFK явно производит рейтинги под своих заказчиков - тех кто ей реально платит (см ассоциацию которая стоит за этим агенством). Ответьте сами себе - кто реально смотрит этот ТЭТ ??? Если бы кто-то объяснил рекламодателям , что математическая вероятность прогноза GFK , которая базируется на выборке в несколько тысяч человек (принципы отбора этих людей и самих людей никто никогда не видел) при количестве телезрителей в стране которое явно не меньше количества избирателей (37 миллионов) около одной шеститысячной !!! (около 0,6%) ,и что реально надо строить прогнозы на оценке просмотра телеканалов по базе провайдеров, предоставляющих доступ по IPTV техгнологии , и таких клиентов уже больше сотни тысяч по Украине !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду