«Україна» запустить пост-шоу до «Хто хоче заміж за мого сина?»

6 Вересня 2011
13599
6 Вересня 2011
12:33

«Україна» запустить пост-шоу до «Хто хоче заміж за мого сина?»

13599
«Україна» запустить пост-шоу до «Хто хоче заміж за мого сина?»

Телеканал «Україна» запустить пост-шоу до реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?». Про це на прес-сніданку 6 вересня повідомив головний виконавчий продюсер каналу Григорій Тичина.

 

Проект вироблятиме продакшн-компанія «Телепро» групи «Україна».

 

«Хто хоче заміж за мого сина?» разом із пост-шоу стартують в середині жовтня.

 

Як писала «Детектор медіа», «Хто хоче заміж за мого сина?» - це реаліті за форматом компанії Eyeworks International BV. За умовами шоу, в ефірі наречений та його мати познайомляться з п'ятьма претендентками на роль невістки. Далі майбутня свекруха відсіє одну з них, а з іншою попрощається син. Таким чином, троє дівчат, які залишаться, боротимуться за руку і серце героя програми. Учасники проекту проведуть під одним дахом кілька днів. На них чекає романтичне побачення, після якого буде зроблено кінцевий вибір. Увесь час поряд із нареченим буде знаходитися його мама.

 

Проект для «України» виробляє Film.uа Television. Ведуча - Сніжана Єгорова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду