«2+2» оновив логотип, слоган і графічне оформлення (ФОТО)

5 Вересня 2011
15238
5 Вересня 2011
13:00

«2+2» оновив логотип, слоган і графічне оформлення (ФОТО)

15238
«2+2» оновив логотип, слоган  і графічне оформлення (ФОТО)

З 5 вересня телеканал «2+2» виходить в ефір у новому графічному та звуковому оформленні, з новим слоганом «Право на лева» і оновленим логотипом.

 

«Основними кольорами каналу відтепер є яскраво золотий на глибокому темному тлі. Метафоричний слоган «Право на лева» не лише підкреслює життєвий статус кожного глядача "2+2" і його право на якісний відпочинок разом з улюбленим телеканалом, а й має дещо жартівливий підтекст, добре зрозумілий кожному завдяки прозорій грі слів», - зазначив генеральний продюсер телеканалу «2+2» Олександр Асаулюк.

 

З 5 вересня в ефірі телеканалів «2+2», «1+1» і ТЕТ також стартувала промо-кампанія   «2+2. Право на лева», презентована чотирма  роликами з умовними назвами «Екшн», «Драйв», «Спорт», «Секс». В основі сюжету кожного з роликів один з аспектів поведінки царя звірів, які перегукуються с ключовими програмами і позиціонуванням телеканалу. Всі промо-ролики об'єднані єдиним звуковим оформленням, слоганом телеканалу та фінальною фразою «Головна умова відновлення сил - відпочинок».

 

Суть «2+2» як розважального телеканалу, орієнтованого насамперед на чоловічу аудиторію, передають також заставки до головних лінійок програмного продукту: «Фільм», «Спорт», «Гумор», Серіал», «Секс».  «Головні героїні цих міні-роликів - молоді грайливі дівчата, що займаються справами, які зазвичай вважаються чоловічими: вкрутити лампочку, відремонтувати сантехніку, розвантажити цеглу тощо. Нові заставки "2+2" підкреслюють, що телеканал пропонує своєму глядачеві відпочинок разом з програмами, сповненими адреналіну, гумору, енергії, а іноді - й провокації», - зазначається у повідомленні.

 

З 1 вересня  стартувала  рекламна кампанія «2+2» на зовнішніх носіях. На білбордах по всій Україні представлено оновлений логотип каналу, трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА та історичний серіал «Спартак. Кров і пісок», прем'єра якого запланована на «2+2» цієї осені.

 

Нове оформлення «2+2» розроблено компанією «Ессе Продакшн Хаус» (режисер роликів Іван Сауткін) спільно з відділом дизайну телеканалу.

 

 


  



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15238
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
філолог
4588 дн. тому
право на лєво? :)) прєкраснєйший слоган. налєво - це цікаво, але не зовсім підходить для слогану загальнонаціонального каналу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду