СКМ – власник 68% дніпропетровського 34-го каналу

31 Серпня 2011
12264
31 Серпня 2011
13:54

СКМ – власник 68% дніпропетровського 34-го каналу

12264
СКМ – власник 68% дніпропетровського 34-го каналу

Кіпрська компанія TRK Media Holding Limited, що входить до структури холдингової компанії «Систем кепітал менеджмент» Ріната Ахметова, стала власником 59% ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал). Власником 9% стала компанія Jassen Enterprises Corp. з Британських Віргінських островів, через яку СКМ володіє київським ЦУМом. Про це стало відомо під час переоформлення ліцензії каналу в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення 31 серпня.

 

32% акцій компанії, як і раніше, залишилися у власності Управління комунальної власності Дніпропетровської міської ради.

 

Раніше власниками ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» були Управління комунальної власності Дніпропетровської міської ради (32%), Олександр Даценко (13%), Анатолій Носар (2%), ТОВ «Агро-Весна», Дніпропетровськ (16%), Наталія Куліш (9%), корпорація High Tech Group Ltd, Кіпр (4%), компанія Arrowdeal Investments Limited, Кіпр (24%). Кінцевими власниками вважалися народні депутати Михайло Соколов (БЮТ) і Олег Царьов (ПР).

 

Як писала «Детектор медіа», у грудні 2010 року Антимонопольний комітет України дозволив кіпрській компанії TRK Media Holding Limited, що входить до структури холдингової компанії «Систем кепітал менеджмент» Ріната Ахметова, придбати контрольний пакет акцій ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал). В компанії пана Ахметова тоді уточнили, що СКМ планувала купити 65% 34-го каналу (на той момент володіла трохи більш як 20% акцій та перебувала в процесі купівлі ще 45%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12264
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду