«Орел та решка» на «Інтері» й далі вестиме Жанна Бадоєва

29 Серпня 2011
11774
29 Серпня 2011
12:02

«Орел та решка» на «Інтері» й далі вестиме Жанна Бадоєва

11774
З новим співведучим
«Орел та решка» на «Інтері» й далі вестиме Жанна Бадоєва

У суботу, 3 вересня, о 9:00 на «Інтері» стартує другий сезон тревел-шоу «Орел та решка», у якому порівнюються два варіанти подорожей за кордон - з різним бюджетом. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У минулому телесезоні проект вели Алан і Жанна Бадоєви. Але перед зйомками продовження «виявилося, що в Алані Бадоєві режисер переміг телеведучого, тому харизматична Жанна мандруватиме з іншим супутником», зазначають у прес-службі. Ім'я нового співведучого поки що тримають у таємниці.

 

У першому випуску ведучі вирушат до Мехіко.

 

Як писала «Детектор медіа», Алан Бадоєв готує для ТЕТу на осінь нове реаліті-шоу під робочою назвою «10 бажань».

 

Також із ТЕТом розпочала співпрацю і Жанна Бадоєва, яка вестиме на цьому каналі реаліті-шоу «Лялечка», що стартує 10 вересня. Раніше на ТЕТі зазначали, що за умовами контракту Жанна Бадоєва не зможе вести програми на інших каналах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11774
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4596 дн. тому
на диво гідна передача
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду