Ведучою «Фабрики зірок-4» стала Еріка

28 Серпня 2011
14056
28 Серпня 2011
21:04

Ведучою «Фабрики зірок-4» стала Еріка

14056
Ведучою «Фабрики зірок-4» стала Еріка

Ведучою четвертого сезону вокального талант-шоу Нового каналу «Фабрики зірок» стала колишня фабрикантка Еріка. Про це оголосили під час першого ефіру проекту.

 

Нагадаємо, ім'я ведучої проекту Новий канал до останнього тримав у таємниці. Як зазначав раніше музичний продюсер Сергій Кузін, було кілька кандидатур на це місце, не відкидали варіант і ведучого з Москви. Нагадаємо, ТК припускала, що претендентом на роль ведучої є колишня фабрикантка Еріка.

 

Зазначимо також, що ведучим першого ефіру став співак Іван Дорн.

 

До складу журі «Фабрика зірок-4» увійшли ведуча Маша Єфросиніна, співачка Ірина Білик, композитор Олена Мозгова, директор радіостанції «Хіт FM» Віталій Дроздов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14056
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YE
4617 дн. тому
хе-хе и Іва, респект) этот :) жлобик-карьерист еще пытался позиционировать себя как политическую фигуру на родине. Чего ж у нас не продолжил свою борьбу против диктата, раз такой принципиально-патриотически-смелый, а? При этом, озабоченный молодыми телами дядька. На кастинге девочки по-разухабистей "пели" исключительно для Кузина. А Эрика - "героиня своего времени". А вдруг семейный дядя Кузин переметнется на другую? И, конечно же, потом в редких интервью она будет говорить: "я добилась всего сама". Заметьте, у нас сейчас мода на крестьянские лица и низкий интеллект.
Іва
4617 дн. тому
Ребята, мыслящая телеаудитория в шоке! Какой-то жлобик-карьерист из соседней страны.... ладно б тянулся к какому-то уровню, а то, как в песне у Данилка, "село, оно и в Африке село". Золотой граммофон - это ж незаконное и некачественное телепорно. Фабрика 4 - аналог. А Эрика... поначалу была интересна вокалом, но... сейчас песенки пресненькие, да добродетельная маска "Ах, я с Кузинын не сплю!" добавляет ей мерзости. Телебоссы, очнитесь! Мы летим в Тар-Тарары....
ruslim777
4618 дн. тому
"хе-хе", сдается мне, что вы желаемое выдаете за действительное. Привязали к Кузину и Дорна, и Борисюк и все СТБ)) Фабрика еще не началась, а вы уже назвали ее провалом. Что-нибудь написать, абы в грязи извалять. Лихо, прям не "хе-хе", а баба Ванга.
Хе-хе
4621 дн. тому
Ну еще бы!!!! Кого же мог назначить Кузин? Как отвратительно, когда псевдо продюсеры начинают всюду тыкать своих псевдо звезд. Мало того, что Ваня Дорн на первом эфире был нудным и просто никаким! Так еще и "профи ведущая" Эрика присоединится... Будет что-то типа СТБ и Борисюк - и не певица, и не ведущая - что-то среднее. Короче, нечего разговаривать - Фабрика-4 - это полный провал!!! Царенко рулит!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду