«Квартал-95» розпочав зйомки фільму про перемогу України у футбольному чемпіонаті світу серед бомжів

24 Серпня 2011
12234
24 Серпня 2011
18:25

«Квартал-95» розпочав зйомки фільму про перемогу України у футбольному чемпіонаті світу серед бомжів

12234
«Квартал-95» розпочав зйомки фільму про перемогу України у футбольному чемпіонаті світу серед бомжів

20 серпня «Студія Квартал-95» і компанія «Сінема Проджект Груп» розпочали зйомки 4-серійного телевізійного фільму «Чемпіони з підворітні». Про це повідомляє прес-служба студії.

 

В основу фільму покладена перемога збірної України на чемпіонаті світу 2009 року з вуличного футболу серед бомжів, що проходив у Мілані. Цей чемпіонат проводиться щорічно з 2003 року і його офіційно підтримують уповноважений ООН з питань спорту, благодійний фонд УЄФА, міжнародна мережа вуличної преси (INSP), компанія Nike, футбольні клуби «Манчестер Юнайтед» і «Реал Мадрид».

 

Головні діючі особи фільму і деякі драматичні моменти - вигадані, однак прототипами героїв стали реальні люди, а поворотами сюжету - справжні ситуації.

 

За сюжетом Міхалич - колишній знаменитий гравець відомої футбольної команди, який переживає не найкращі часи, намагається зібрати команду на чемпіонат світу з футболу для бомжів. У команді опиняються друзі з часів дитбудинку Стьопа і Богдан, Похмурий, який намагається полишити кримінальне минуле, а також наркоман Максим. До Італії на чемпіонат їде також дочка Міхалича Оксана, щоб зустрітися з матір\'ю, яка багато років тому залишила родину.

 

Режисером фільму став Ахтем Сейтаблаєв, сценарій написали Микола Рибалка, Володимир Жовнорук і Ахтем Сейтаблаєв, автори ідеї - Ахтем Сейтаблаєв та Іванна Дядюра. У ролях - Олексій Горбунов, Дмитро Пєвцов, Саша Кобзар, Олена Шамова, Ольга Дроздова, Іван Добронравов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12234
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4627 дн. тому
Нечем заняться...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду