На ТВі з’явиться новий проект з Мустафою Найємом

19 Серпня 2011
11615
19 Серпня 2011
08:55

На ТВі з’явиться новий проект з Мустафою Найємом

11615
На ТВі з’явиться новий проект з Мустафою Найємом

ТВі запускає випуск новин у будні о 18.00 годині, який вестиме Ілона Довгань. Після  цих новин йтиме інтерв'ю на тему дня з Мустафою Найємом. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розказала заступник директора ТВі Наталія Катеринчук.

 

«О 18-й буде годинний випуск: півгодини новин вестиме Ілона Довгань і півгодини - інтерв'ю на тему дня. Інтерв'ю проводитиме Мустафа Найєм. Тут ми орієнтуємось на те, що це буде не стільки авторський проект, скільки новини з авторським обличчям. Тобто щодня з понеділка по п'ятницю друга половина випуску - це гість на тему дня», - сказала Наталія Катеринчук.

 

Також канал запустить новини о 23.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11615
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
"Гарний" вибір
4626 дн. тому
О, так - Мустафа Найєм - це світоч. І кожна його розмова з гостем студії буде про "Межигір’я". :-) Краще б уже Павлюка вмовили залишитися, в нього хоч потенціал більший.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду