«2+2» транслюватиме матчі «Динамо» та «Металіста» у Лізі Європи

15 Серпня 2011
10467
15 Серпня 2011
11:59

«2+2» транслюватиме матчі «Динамо» та «Металіста» у Лізі Європи

10467
«2+2» транслюватиме матчі «Динамо» та «Металіста» у Лізі Європи

Телеканал «2+2» покаже одразу два матчі за участю українських клубів у стиковому раунді Ліги Європи. Про це зазначається на сайті телеканалу.

 

18 серпня о 19:45 розпочнеться трансляція поєдинку «Літекс» (Болгарія) - «Динамо» (Україна). По завершенню поєдинку у Болгарії о 21:30 стартуватиме матч у Харкові «Металіст» (Україна) - «Сошо» (Франція).

 

Як писала ТК, група «1+1» виграла тендер на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи сезону 2011/2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10467
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
oleg_vel
4630 дн. тому
матчі ПО Ліги Чемпіонів входять до медіаправ УЄФА а матчі ПО Ліги Європи реалізуються клубами... УЄФА вступає в силу лише з груповго етапу
ні
4631 дн. тому
Ні раунд ПО, це вже частина медіа прав уєфа
oleg_vel
4631 дн. тому
Телекритико, матчі плей-офф раунду Ліги Європи ще не входять у пакет медіаправ УЄФА у пкет медіаправ УЄФА входять матчі Ліги Чемпіонів (починаючи зі стикового раунду) та Ліги Європи (починаючи з групового етапу) медіаправа на матчі плей-офф раунду Ліги Європи реалізуються безпосередньо клубами... прошу внести ясність у це повідомлення
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду