Переможців цифрового конкурсу серед загальнонаціональних каналів оголосять 18 серпня

15 Серпня 2011
15700
15 Серпня 2011
11:37

Переможців цифрового конкурсу серед загальнонаціональних каналів оголосять 18 серпня

15700
Переможців цифрового конкурсу серед загальнонаціональних каналів оголосять 18 серпня

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення оголосить переможців конкурсу на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальні телемережі МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) із загальнонаціональним покриттям у четвер, 18 серпня. Тоді ж відбудеться голосування. Про це сьогодні оголосив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Сьогодні ж, 15 серпня, компанії-учасники конкурсу презентуватимуть свої концепції.

 

Повний список претендентів можна переглянути тут.

 

Нагадаємо, на конкурс виставлено 28 місць із загальнонаціональним покриттям і 4 - з регіональним (тобто по 4 частоти в кожному зі 165 міст, де поставлять передавачі «Зеонбуду»). Прийом заяв завершився 22 липня.

 

Загалом від 54 претендентів на загальнонаціональне мовлення надійшло 59 заяв, від 182 претендентів на місцеве і регіональне - 1040. Заяви від претендентів на місцеве і регіональне покриття розглядатимуться у вівторок та середу (16 та 17 серпня 2011 року).

 

Як повідомляла ТК, найбільше заявок - 12 - подала група «Інтер» . Група «Україна» подала 6 заявок (5 на загальнонаціональне покриття, 1 на регіональне). Холдинг StarLightMedia  подав 4 заявки на загальнонаціональне покриття, до яких потім приєднав заявку від ТОВ «Хмарочос Медіа» (Q-TV),  група «1+1» - 4  (3 на загальнонаціональне, 1 на регіональне).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15700
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду