Під час сутички біля Печерського суду побили оператора СТБ та розбили його камеру (ОНОВЛЕНО)

11 Серпня 2011
15058
11 Серпня 2011
15:35

Під час сутички біля Печерського суду побили оператора СТБ та розбили його камеру (ОНОВЛЕНО)

15058
Постраждалий оператор на лікарняному
Під час сутички біля Печерського суду побили оператора СТБ та розбили його камеру (ОНОВЛЕНО)

Наприкінці минулого тижня у бiйцi мiж спецпiдроздiлами МВС i прихильниками Тимошенко на Хрещатику під час виконання редакційного завдання постраждав оператор СТБ Костянтин Богуславський. Цю інформацію ТК підтвердила кореспондент СТБ Наталя Соколенко. «Першi години Костя не мiг дихати, він отримав сильний забій міжреберних тканин i утиск грудної клітини», - розповіла Наталя Соколенко.

 

Під час сутички також було розбито відеокамеру. На місце пригоди були викликані правоохоронці, опитано свідків. Наталя Соколенко написала заяву до міліції.

 

Костянтин Богуславський наразі перебуває на лікарняному.

 

«Детектор медіа» звернулася по офіційний коментар до СТБ щодо цього інциденту.

 

Заступник голови правління ЗАТ «ММЦ-СТБ» Анатолій Максимчук у коментарі ТК зазначив: «5 серпня 2011 року спецпідрозділи МВС за допомогою залізних огорож звільняли дорогу автомобілю з конвоєм, який вивозив Юлію Тимошенко з Печерського суду. Оператор Костянтин Богуславський знімав натовп людей, які пікетували суд, й опинився між натовпом та представниками спецпідрозділу МВС. Під час звільнення дороги автомобілю конвою відбулася тиснява, й Костянтин отримав тілесні ушкодження. Після цих подій журналіст Наталя Соколенко й оператор Костянтин Богуславський подали заяви до правоохоронних органів. Наразі проводиться перевірка заяв».

 

За словами пана Максимчука, під час тих подій Костянтин Богуславський отримав забиття та здавлення грудної клітини, а також забиття м\'яких тканин спини. «11 серпня з постраждалим оператором зв\'язалася лікар телеканалу і повідомила, що Костянтин почуває себе добре.  В понеділок він вже готовий вийти на роботу. Телеканал СТБ надав Костянтину Богуславському матеріальну допомогу на реабілітацію», - повідомив Максимчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15058
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
калин_in
4631 дн. тому
выздоравливай, собрат! и за что вечно "нашим" достаётся. те,кто на передовой - самый смелый народ
EURONEWS
4635 дн. тому
ВСЕ, ПРИЕХАЛИ. ВЛАСТЬ, КАК ГОВОРИЛ Л.Д. КУЧМА - АБАРЗЕЛА. МИЛИЦИЯ ПОЧУВСТВОВАВ БЕЗНАКАЗАННОСТЬ НАЧИНАЕТ СЕБЯ ВЕСТИ БЕСПРЕДЕЛЬНО. ВРЕМЯ "Ч" БЛИЗКО. ПРОМОЛЧИМ - ВСЕМ КРАНТЫ ! К ЛЯХТОРАТУ ЗЕКА ЭТО НЕ ОТНОСИТСЯ, ОНИ УЖЕ ДАВНО СДОХЛИ...ХОДЯТ ЗОМБИКАМИ ПО ЗЕМЛЕ. 12 МИЛЛИОНОВ ПРИДУРКОВ ЧУТЬ НЕ УГРОБИЛИ ВСЮ СТРАНУ. ХВАТИТ ЖДАТЬ...
цікавий
4635 дн. тому
А дн ж відео сутички?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду