News One отримав дві частоти. Подавався на 21

10 Серпня 2011
13528
10 Серпня 2011
12:53

News One отримав дві частоти. Подавався на 21

13528
News One отримав дві частоти. Подавався на 21

10 серпня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення визначила переможців конкурсу на вільні аналогові телеканали і радіочастоти, оголошеного 5 травня.

 

Переможцем конкурсу на ТВК 3 у Павлограді (Дніпропетровська область) стало ПрАт «Телевізійна служба Дніпропетровська». Передбачається мовлення  4 години на добу. На цій частоті також мовить телеканал ICTV. Претендували  на  неї також  Асоціація телестудій Павлограда та «Новини 24 години» (NewsOne).

 

ТВК 34 (14 годин мовлення) у Бердичеві отримала Житомирська  ОДТРК, яка й раніше мала на цій частоті 10 годин мовлення. Таким чином, ОДТРК тепер має 24 години. Також участь у цьому конкурсі брали ТОВ «Телеодин» (М1, М2) та ТОВ «Новини 24 години» (News One).

 

Не визначено переможців на низку частот у Львівській області: ТВК 46 у місті Бітля, на ТВК 45 у місті Бориня, ТВК 33 у місті Броди, ТВК 23 у місті Верхнє, ТВК 54 у місті Добромиль, ТВК 54 у місті Завадка, ТВК45 у місті Козлова, ТВК 43 у місті Красне, ТВК 45 у місті Лімна, ТВК 46 у місті Підгородці, ТВК 58 у місті Підбуж, ТВК 54 у місті  Славське  переможців. Нацрада не підтримала ні «Новини 24 години», ні ТРК «Міст-ТБ» - двох претендентіві.

 

ТВК 29 у місті Ізмаїл Одеської області отримала Редакція районного телерадіомовлення «Кілія-контакт». Компанія тепер матиме 3 години на добу, також на  цій частоті мовить ТРК «Україна». Переможцем конкурсу на  ТВК 1 в Одесі стала ТОВ «Телекомпанія «Андсер», яка вже має на цій частоті 16 годин. Тепер компанія мовитиме цілодобово. Також телекомпанія «Астра» отримала 12 ТВК у місті Червонозаводське Полтавської області, мовлення 24 години на добу.

 

Також на отримання цих трьох частот претендував News One. Також цей канал не отримав ліцензію на ТВК 12 у Селідові (Донецька область), де  був єдиним претендентом. Він дісав лише дві частоти - ТВК 49 у Волочівську та ТВК 49 у Теофіполі (Хмельницька область). Компанія мовитиме на цих частотах разом з ТОВ «Гравіс», обидві матимуть по 4 години ефіру.

 

Нагадаємо, News One претендував на всі телевізійні частоти, представлені на конкурсі. Подавшись на всі частоти, канал сплатив найбільшу конкурсну гарантую - 30 тис. грн.

 

Також жодної частоти не отримав ТОВ «Телеодин» (М1, М2). Однак компанія також бере участь у конкурсі на ТВК 24 у Краматорську, визначення переможця якого відкладене через ухвалу Донецького апеляційного адміністративного суду.

 

Як уже писала «Детектор медіа», Нацрада оголосила конкурс на вільні телерадіоканали. На конкурс виставлені 20 телевізійних каналів і 10 радіочастот.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду