«1+1»: Ми власники повного пакету прав на матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи

5 Серпня 2011
18161
5 Серпня 2011
18:03

«1+1»: Ми власники повного пакету прав на матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи

18161
«1+1»: Ми власники повного пакету прав на матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Група «1+1» стала власником повного пакету прав на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи сезону 2011/2012. Про це «Детектор медіа» повідомила піар-директор групи Анастасія Жук.

 

За її словами, УЄФА не ділить пакет прав за способом розповсюдження сигналу (ефірні права чи на трансляцію в платних телемережах).

 

Також «1+1» планує самостійно знімати матчі турнірів, не залучаючи до цього сторонні компанії.

 

Раніше в коментарі «Детектор медіа» Віктор Самойленко, президент групи компаній «Поверхность», яка останніми роками була власником прав на трансляцію двох турнірів, висловив сподівання, що в «Поверхности» залишилися права на трансляцію матчів у платних пакетах телебачення. Також він припускає, що його телегрупу залучать до зйомок матчів.

 

Нагадаємо, 4 серпня група «1+1» виграла тендер на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи сезону 2011/2012 і, як ідеться в заяві УЄФА, стала контент-партнером УЄФА в Україні замість «Поверхности».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду