Денис Жарких звільнився з «Хрещатика»

28 Липня 2011
14267
28 Липня 2011
13:32

Денис Жарких звільнився з «Хрещатика»

14267
Денис Жарких звільнився з «Хрещатика»

Денис Жарких залишив посаду виконувача обов'язків головного редактора комунальної газети «Хрещатик». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

Пан Жарких звільнився за власним бажанням з 18 липня. За його словами, в. о. головного редактора «Хрещатика» нині став Євген Габловський, хоча він здебільшого виконує функції директора, а от редактурою займається перший заступник головного редактора Віталій Курінний.

 

«Головна причина - Київрада проголосувала за те, щоб до "Хрещатика" приєднали "Вечірній Київ" та "Українську столицю". Знову створюють холдинг, а я в холдингу вже був і більше не хочу. Дай їм Бог зробити все, що вони хочуть», - сказав пан Жарких.

 

Про своє нове місце роботи Денис Жарких воліє поки що не говорити, зазначив лише, що це - телебачення.

 

Нагадаємо, Денис Жарких став в. о. головного редактора газети «Хрещатик» у жовтні 2007 року. До цього він із серпня очолював відділ «Органи влади і політика» цього муніципального видання, а до того протягом 10 місяців був керівником прес-служби Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14267
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду