LB.ua запустив економічний інтернет-проект

18 Липня 2011
16986
18 Липня 2011
14:10

LB.ua запустив економічний інтернет-проект

16986
Редактором став Андрій Яницький
LB.ua запустив економічний інтернет-проект

Портал LB.ua запустив дочірній інтернет-проект LB.ua/Экономика (economics.lb.ua). Про це йдеться в повідомленні LB.ua.

 

Редактором нового інтернет-проекту став Андрій Яницький.

 

Діловий сайт має дещо відмінне від материнського порталу візуальне оформлення і рубрикацію. Верстка економічного сайту вирізняється акцентом на новинну стрічку. Також на головній сторінці з'явиться новий елемент - індикатори.

 

«Команда нового сайту выбрала строгий сірий колір, щоб підкреслити ділову спрямованість проекту. Водночас, орієнтуючись на споживача, ми намагаємось розповідати про складні речі простими словами», - зазначив редактор LB.ua/Экономика Андрій Яницький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду