З «Вікон-новин» СТБ йдуть випускові редактори Сергій Мамаєв та Ірина Малихіна

4 Липня 2011
18417
4 Липня 2011
18:24

З «Вікон-новин» СТБ йдуть випускові редактори Сергій Мамаєв та Ірина Малихіна

18417
Редактори розійшлися в баченні з новим шеф-редактором
З «Вікон-новин» СТБ йдуть випускові редактори Сергій Мамаєв та Ірина Малихіна

Випускові редактори програми «Вікна-новини» каналу СТБ Сергій Мамаєв та Ірина Малихіна 4 липня написали заяви про звільнення за згодою сторін. Цю інформацію вони підтвердили "Детектор медіа" особисто.

 

За словами Сергія Мамаєва, з приходом нового керівника - шеф-редактора Михайла Єрмолаєва - «Вікна» змінюються. «Я по іншому бачу, якими мають бути новини», - сказав Сергій Мамаєв.

 

Ірина Малихіна відмовилася від коментарів. Вона зазначила, що працюватиме випусковим редактором новин Першого національного.

 

Щодо планів Сергія Мамаєва, то він у подальшому планує працювати на телебаченні, зокрема відродити програму «Пройдисвіт», яка нещодавно виходила на телеканалі К1.

 

І Сергій Мамаєв, і Ірина Малихіна пропрацювали на СТБ близько року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18417
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
когтрк
4676 дн. тому
Серега, иди к нам в кировоград на постоянку-) а то все сессионно. Глядишь, вместе с Богдановичем и телетриумф выиграете.
Stella
4676 дн. тому
йдуть не лише Малихіна і Мамаєв. Москаль зачищає всіх редакторів. Набирає собі нову команду лояльних і не завжди професійних людей....
buda
4676 дн. тому
Когда Шувалова выгонят - пива в Бочке не хватит!
мысли вслух
4676 дн. тому
Стремительно уходит то что всегда отличало Викна СТБ и делало явлением в медиапространстве - кураж, особенный взгляд. Скоро их будет идентифицировать только дурацкая кабакомова. Несмотря на кабакизмы, Викна заставляло смотреть и любить именно то, что сейчас выхолащивает московский зайда.
Космополит
4676 дн. тому
Пусть Малыхиной будет больше на УТ. А Руденко - меньше!
Br
4676 дн. тому
это большая потеря для канала...мамаев - талантливый креативный выпускающий был, новости на к1 под его руководством были отличнейшие. Малыхина - это вообще живая легенда, мечта журналистов на любом канале.
ВАСИЛИСА
4676 дн. тому
Редактори розійшлися в баченні з новим шеф-редактором. А КАК ЖЕ С КРЕМЛЕВСКИМ КУРАТОРОМ МОЖНО СОГЛАСИТСЯ????????????? ПРИГЛАСИТЕ ЕЩЕ ГЛЕБУШКУ ПАВЛОВСКОГО!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду