Телеканал «Донбас» групи «Україна» змінив програмну концепцію

22 Червня 2011
17654
22 Червня 2011
15:36

Телеканал «Донбас» групи «Україна» змінив програмну концепцію

17654
Телеканал «Донбас» групи «Україна» змінив програмну концепцію

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 червня переоформила п'ять ліцензій ТОВ «Телерадіокомпанія "Україна"» у зв'язку зі зміною організаційно-правової форми та посади керівника.

 

Як уже писала ТК, ТРК «Україна» перетворилася на товариство з обмеженою відповідальністю (була закритим акціонерним товариством), а замість генерального директора компанією керує директор, яким призначена Марина Миргородська.

 

Такі зміни внесені до ліцензій ТРК «Україна» на ефірне та супутникове мовлення під логотипом «Україна», на супутникове мовлення під логотипом «Футбол», на ефірне та супутникове мовлення під логотипом «Донбас».

 

Окрім цього, у ліцензіях ТРК «Україна» на мовлення під логотипом «Донбас» змінилася програмна концепція.

 

Телеканал «Донбас» збільшив на 15 хвилин обсяги власного виробництва (до 13,5 годин) і національного продукту (до 17 годин) і, відповідно, на 15 хвилин зменшив обсяги іноземного продукту. Також «Донбас» збільшив на 3 години кількість інформаційно-аналітичних програм (до 6,5 годин) і зменшив на 3 години - розважально-музичних програм (до 3,5 годин).

 

У ліцензії «Донбасу» Нацрада вказала також нового власника ТРК «Україна» - ТОВ «Медіагрупа "Україна"» замість ЗАТ «Систем кепітел менеджмент».

 

Нагадаємо, в лютому ТРК «Україна» переоформила ліцензію на супутникове мовлення одного зі своїх нішевих каналів, замінивши логотип «Новини» на «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду