Грузинські газети протестують порожніми шпальтами

13 Червня 2011
19215
13 Червня 2011
18:41

Грузинські газети протестують порожніми шпальтами

19215
Грузинські газети протестують порожніми шпальтами

У понеділок, 13 червня, ціла низка грузинських газет вийшла в друк із порожніми першими шпальтами. Цей вчинок - знак солідарності з медіахолдингом «Палітра медіа», де впродовж кількох днів перевірку влаштував Мінфін Грузії. Як повідомляє «Укрінформ» із посиланням на агентство «Новини-Грузія», газети «Резонансі», «Ахалі Таоба», «Версія», «Асавал-дасавалі», журнали «Ліберал», «Рейтинг» і спортивні газети «Олімп», «Світовий спорт» і «Лело» сьогодні вийшли з написом «Солідарність із "Палітра медіа"» на першій шпальті.

 

На такий вчинок видання зважилися після проведення «товарно-матеріальної інвентаризації» на чотирьох підприємствах холдингу «Палітра медіа». Служба доходів Міністерства фінансів Грузії заявила, що перевірка планова. Утім, представники холдингу розцінюють її як «тиск на ЗМІ».

 

«Палітра медіа» об'єднує різні організації та інформаційні засоби, в тому числі радіо «Палітра», інтернет-телебачення «Палітра ТБ», інформаційне агентство «Інтерпресньюз», а також близько 20 найменувань газет і журналів, книжкові видавництва і мережу магазинів «Біблус».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19215
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Laocoon
4697 дн. тому
На жаль, ані «Укрінформ», ані агентство «Новини-Грузія» не повідомляють, скільки коштів у газети «Резонансі», «Ахалі Таоба», «Версія», «Асавал-дасавалі», журнали «Ліберал», «Рейтинг» і спортивні газети «Олімп», «Світовий спорт» і «Лело» вкладає агресивна сусідня держава. Можливо, після перевірки медіахолдингу «Палітра медіа», ми довідаємося про це від Мінфіну Грузії?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду