ESG запустила програму «Реальні гроші» на К1

7 Червня 2011
13181
7 Червня 2011
18:44

ESG запустила програму «Реальні гроші» на К1

13181
ESG запустила програму «Реальні гроші» на К1

На каналі К1 7 червня стартувала програма виробництва Комунікаційної групи ESG «Реальні гроші». Про це повідомляє прес-служба ESG.

 

Програма «Реальні гроші» виходитиме щоденно з понеділка по п'ятницю о 7:00, хронометраж - 5 хвилин.

 

Проект «Реальні гроші» висвітлюватиме теми макроекономічних процесів, фінансів, державних фінансів, корпоративні новини: «Програма покликана розповідати про найцікавіше, що відбувається в економічній сфері доступною, живою, цікавою мовою. Так, щоб ці теми були зрозумілі людям без економічної освіти», - йдеться у повідомленні.

 

За форматом, ведучий аналізує події чи тенденції в студії за допомогою графіки, фотографій, записів на дошці і пояснює її. Ідея програми - «економіка може бути цікавою».

 

«Аудиторія кожного конкретного телеканалу потребує свого підходу до подачі інформації. Формат передбачає динамічного ведучого, захопливі сюжети. Спеціально для К1 ми робимо "живу", цікаву програму про серйозні речі», - розповідає Михайло Іртлач, директор з маркетингу Комунікаційної групи ESG.

 

Нагадаємо, на початку червня на каналі «2+2» стартувала ділова програма «Бізнес день» виробництва ESG, а на каналі «Донбас» - програма «ProБізнес». А в травні цього року проекти комунікаційної групи вийшли на каналах НТН та «Київ» («Легальний дохід» та «Світ бізнесу», відповідно).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13181
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду