У медіаагентства Nirvana Media знову змінився керівник

30 Травня 2011
9835
30 Травня 2011
16:55

У медіаагентства Nirvana Media знову змінився керівник

9835
У медіаагентства Nirvana Media знову змінився керівник

Директором медійного агентства Nirvana Media призначено Любов Конон. Про це повідомляє прес-служба агентства, зазначаючи, що призначення відбулося ще 17 травня.

 

Любов Конон працює в агентстві з дня його заснування. Починала з позиції екаунт-менеджера. Під час роботи в Nirvana Media  працювала з проектами НАСК «Оранта», кондитерської фабрики «Конті», групи «Норд», Індекс-Банку тощо.

 

До агентства працювала менеджером з роботи з ключовими клієнтами у сейлз-хаузі «Медіа Лайт», який у 2004 році продавав рекламний час каналів холдингу Віктора Пінчука.

 

«Для меня это большая честь занять такую позицию в компании. Nirvana Media росла и достигала успехов на моих глазах. Спустя 6 лет многое изменилось в лучшую сторону. В ближайшее время команда медийного агентство полного цикла Nirvana Media  сосредоточится на реализации новой стратегии развития, основные задачи которой состоят в расширении покрытия сети, ее модернизации, улучшении качества обслуживания клиентов, повышении качества системы продаж и эффективности компании», - зазначає пані Конон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду