У «Битві екстрасенсів» знову перемогла Олена Курилова

29 Травня 2011
15942
29 Травня 2011
21:59

У «Битві екстрасенсів» знову перемогла Олена Курилова

15942
У «Битві екстрасенсів» знову перемогла Олена Курилова

Сьогодні, 29 травня, стало відомо ім'я переможця проекту «Битва екстрасенсів. Боротьба континентів». Перше місце посіла переможниця шостого сезону цього ж шоу українка Олена Курилова з Харкова, яка набрала найбільшу кількість голосів телеглядачів. Саме вона отримала приз у 250 тисяч гривень від організаторів шоу та скульптуру, виготовлену відомим митцем Ігорем Гречаником.

 

«Битва екстрасенсів. Боротьба континентів» - другий сезон міжнародного змагання екстрасенсів. У шоу взяли участь 13 екстрасенсів із різних країн світу: США, Канади, Австралії, Грузії, Болгарії, Азербайджану, Перу, Гвінеї, Вірменії, Росії, Казахстану та України. Декотрі з них подолали 36 випробувань на шляху до фіналу.

 

За чотирьох фіналістів проголосували 200 тисяч телеглядачів, переможниця проекту набрала 93,35% голосів.

 

Шоу стартувало на телеканалі СТБ 6 березня 2011 року. Суддями в проекті були незмінний ведучий Павло Костіцин, маг Урі Геллер, а також британський хореограф і суддя шоу «Танцюють всі!» Франсіско Гомес.

 

Як уже писала «Детектор медіа», телеканал СТБ готується до дев'ятого сезону «Битви екстрасенсів», наразі тривають кастинги.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15942
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду