«Датагруп» отримає ліцензії провайдера на Хмельницький і два райони Миколаєва

12 Травня 2011
16353
12 Травня 2011
12:38

«Датагруп» отримає ліцензії провайдера на Хмельницький і два райони Миколаєва

16353
«Датагруп» отримає ліцензії провайдера на Хмельницький і два райони Миколаєва

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 травня прийняла рішення видати ліцензії ТОВ «Датагруп Медіа» на місто Хмельницький і на Заводський та Центральний райони міста Миколаєва.

 

У Хмельницькому компанія надаватиме абонентам 93 програми, у Миколаєві - 92 програми. Нагадаємо, йдеться про аналогове кабельне телебачення.

 

У відповідь на запитання членів Нацради представник «Датагруп» повідомив, що компанія планує розширюватися в Києві, де поки охоплює тільки один район, та виходити в Сімферополь. Також «Датагруп» чекає можливості ліцензувати IPTV.

 

Нагадаємо, «Датагруп Медіа» отримала ліцензії провайдера кабельного телебачення на цілі міста або окремі райони в Києві, Дніпропетровську, Хмельницькому, Луцьку, Вінниці, Кривому Розі, Кременчуці, Нікополі та Вишгороді. Згодом через несплату ліцензійного збору Нацрада скасувала рішення про видачу «Датагруп Медіа» ліцензій на Хмельницький та два райони міста Києва.

 

Власником «Датагруп Медіа» й оператором телекомунікацій провайдера є ПрАТ «Датагруп» - один із найбільших недержавних операторів фіксованого зв'язку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду