«Ластівчине гніздо» на Новому взяло показники, вищі за середні, однак знизило частку слоту

12 Квітня 2011
14959
12 Квітня 2011
12:38

«Ластівчине гніздо» на Новому взяло показники, вищі за середні, однак знизило частку слоту

14959
«Ластівчине гніздо» на Новому взяло показники, вищі за середні, однак знизило частку слоту

11 квітня прем'єра ситкому «Ластівчине гніздо» на Новому каналі в середньому мала рейтинг 4,05%, частку 10,56% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 5,25%, частку 14,27% за «50 тис.+», аудиторія 14-49 (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

Цього дня в ефір вийшли дві серії проекту у слоті 20.45-21.50. Однак ситком дещо знизив частку слоту, оскільки минулого тижня (4-10 квітня) о цій порі Новий канал мав частку 10,89% за «Вся Україна» та 15,79% за «50 тис.+» (у цьому слоті транслювалися серіал «Вороніни», програми «Інтуїція», «Хто проти блондинок?», «Мрії здійснюються» та художній фільм «Нічого втрачати»).

 

Середня частка Нового каналу за минулий тиждень - 9,7% за «Вся Україна» та 11,88% за «50 тис.+».

 

Як писала ТК, головні ролі у ситкомі Нового каналу зіграли актори з комедійних серіалів «Свати» й «Татусеві дочки». «Ластівчине гніздо» виробляє Friends Production. Ситком знімають на базі компанії PRO.TV.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 14-49, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період 4-10 квітня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду