Мін’юст зареєстрував журнали «Жасмін», «Добра кухня» та інші видання

1 Квітня 2011
16789
1 Квітня 2011
11:32

Мін’юст зареєстрував журнали «Жасмін», «Добра кухня» та інші видання

16789
Мін’юст зареєстрував журнали «Жасмін», «Добра кухня» та інші видання

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані ЗМІ: 14 журналів, шість газет і два збірники.

 

18 березня наказом № 850/5 Мін\'юст зареєстрував журнали «Діана. Мода» («Диана. Мода») й «Інформація і право», газети «Секрети жіночого щастя» («Секреты женского счастья») і «Порадник господаря» та збірник «Вісник Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України. Серія: "Право та державне управління"».

 

Перереєстровані журнал  «Електронні компоненти. Україна» («Электронные компоненты. Украина») і збірник «Вісник Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України».

 

Наказом № 852/5 зареєстровані журнали «Чотири сезони - медицина, бізнес, краса та туризм» («Четыре сезона - медицина, бизнес, красота и туризм», Four Seasons - Medicine, Bussines, Beauty and Ttourism) і «Академія юного моделіста» («Академия юного моделиста»), газети «Гігант-сканворд» («Гигант-сканворд»), «Улюблені сканворди» («Любимые сканворды»), «Православні святі» («Православные святые») і «Відновлення».

 

Перереєстровано журнал «Ринок цінних паперів України. Вісник Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку».

 

21 березня наказом № 855/5 зареєстровано журнал «Жасмін» («Жасмин», Jasmin).

 

Перереєстровано збірник наукових праць «Проблеми радіаційної медицини та радіобіології».

 

23 березня наказом № 891/5 зареєстровані журнали «Добра кухня», «АгроБренд» («АгроБрэнд»), «Культура здорового життя» («Культура здоровой жизни», Culture of healthy life), «Публічне право» («Публичное право», Public Law), «Український реферативний журнал "Джерело". Серія 4 "Медицина. Медичні науки"», «Український реферативний журнал "Джерело". Серія 3 "Соціальні та гуманітарні науки. Мистецтво"», «Український реферативний журнал "Джерело". Серія 2 "Техніка. Промисловість. Сільське господарство"».

 

Перереєстровано журнал «Український реферативний журнал "Джерело. Серія 1 "Природні науки"».

 

Наказом № 892/5 зареєстровано журнали «Правобукварик» (додаток до юридичного журналу «Право України») і юридичний журнал для школярів «Абетка права» («Азбука права»; додаток до юридичного журналу «Право України»), а також збірник «Європейський суд з прав людини: судова практика» (додаток до юридичного журналу «Право України»).

 

Перереєстровані журнали «Студентський юридичний журнал» (додаток до юридичного журналу «Право України») і науково-практичний юридичний журнал «Судова практика» (додаток до юридичного журналу «Право України»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду