«Iнтерфакс-Україна» передумав судитися з «Фразою»

6 Квітня 2011
13299
6 Квітня 2011
15:15

«Iнтерфакс-Україна» передумав судитися з «Фразою»

13299
«Iнтерфакс-Україна»  передумав судитися з «Фразою»

Iнформацiйне агентство «Iнтерфакс-Україна» вiдмовилося вiд намiру подати позов проти інтернет-видання «Фраза» через першоквітневий жарт. Про це повідомило саме агентство.

 

«Ми ухвалили це рiшення, прийнявши вибачення власника iнтернет-газети "Фраза" Вiталiя Кустова. Незважаючи на те, що, за оцiнками юристiв, наш позов мав судову перспективу, агентство не вважає за корисне пiдривати матерiальне становище колег», - каже директор агентства Олександр Мартиненко.

 

 У свою чергу Вiталiй Кустов каже, що використання iменi «такої шанованої мiжнародної структури як "Iнтерфакс"» у жартiвливому контекстi було недоречним i могло призвести до негативних наслiдкiв для iмiджу агентства.

 

Також пан Кустов подякував Мартиненку за те, що ситуацію не було переведено у судову площину.

 

Нагадаємо, минулого тижня агентство «Iнтерфакс-Україна» заявило, що підготує i подасть позов про компенсацію шкоди, завданої дiловiй репутації, проти сайту «Фраза». Цей сайт 1 квітня опублікував iнформацiю про звiльнення прем'єр-мiнiстра України Миколи Азарова із посиланням на агентство. Новина була першоквітневим жартом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13299
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду