Джед Санден: Моя вимога – подальша робота в компанії у якості топ-менеджера

5 Квітня 2011
21467
5 Квітня 2011
17:21

Джед Санден: Моя вимога – подальша робота в компанії у якості топ-менеджера

21467
Джед Санден: Моя вимога – подальша робота в компанії у якості топ-менеджера

Видавець KP Media Джед Санден спростовує інформацію про те, що він відходить від справ у зв'язку з імовірною зміною власника KP Media. При цьому він не спростовує інформацію про зміну власника.

 

«Український медіаринок досить складний. Тому я ніколи не виключав і не виключаю появи нових партнерів у будь-яких моїх бізнесах, у тому числі і в KP Media», - йдеться в коментарі Джеда Сандена, оприлюдненому на сайті «Корреспондент.net».

 

«Але в будь-якій ситуації моїми ключовими вимогами будуть збереження основних принципів редакційної політики і моя подальша робота в компанії в якості топ-менеджера. Навіть якщо в компанії з'являться нові партнери, я особисто буду виступати гарантом дотримання принципів вільної і незалежної журналістики», - заявив Джед Санден.

 

«У цьому зв'язку будь-яка інформація про те, що я відхожу від справ, не відповідає дійсності», - підкреслив він.

 

Нагадаємо, за інформацією «Української правди», новим видавцем журналу та інтернет-видання «Корреспондент» може стати Петро Порошенко у партнерстві з «Українським медіа холдингом» Бориса Ложкіна. 29 березня гендиректором KP Media було призначено Віталія Гордуза, який до цього працював у Ложкіна.

 

Сам Віталій Гордуз у коментарі «Корреспондент.net» нагадав, що він починав свою кар'єру в KP Media: «Я вдячний Джеду за можливість знову працювати в KP Media. Хочу нагадати, що саме тут починалася моя медійна кар'єра в далекому 2003 році. І саме з цією компанією пов'язані найважливіші моменти мого професійного життя».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21467
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду