Охоронець київської школи заламав пальці журналістові білоруського каналу

4 Квітня 2011
13437
4 Квітня 2011
17:12

Охоронець київської школи заламав пальці журналістові білоруського каналу

13437
Охоронець київської школи заламав пальці журналістові білоруського каналу

4 квітня охоронець столичної середньої школи № 19 Михайло Кривошеєв перешкоджав знімальній групі Другого національного телеканалу Білорусі записувати стенд-ап до сюжету про антиалкогольні програми в навчальних закладах. Про це ТК повідомив кореспондент телеканалу Олексій Мартиненко.

 

«Ми записували на вулиці на фоні будівлі школи неподалік Шевченківського суду стенд-ап. До нас підійшов охоронець школи і попросив перш ніж знімати взяти дозвіл у директора школи. Я пояснив йому, що ми знімаємо в публічному місці на вулиці, тому дозволу ні в кого не повинні просити, крім того показав йому 171 статтю ККУ про перешкоджання журналістській діяльності. Потім взяв у оператора камеру і попросив охоронця на камеру пояснити, чому він заважає нам працювати. У відповідь охоронець гарно відтренованим прийомом заламав мені пальці так, що вони хруснули», - розповів Олексій Мартиненко.

 

За словами журналіста, столична міліція на їхній виклик приїхала дуже швидко і відразу записала свідчення очевидців події. Справу залагодили за згодою сторін, оскільки охоронець вибачився за свої дії, усвідомивши їх неправомірність.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13437
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4761 дн. тому
В унитаз и в интернет, в унитаз и в интернет... И так всю жизнь. С такой быдлотой мы страну не построим. А им нравится, когда на кого-то напали. А вы подождите пока на ваших родственников нападут...Во радости то будет. А журналистов с оружием рядом не будет. Тогда порадуетесь и дальше в унитаз и в интернет... А когда желчь и говно закончится, закупите у коллег по быдлодвижению.
неравнодушный
4761 дн. тому
Не знаю, что ещё, кроме 171 статьи, читал агрессивный журналист, которому так хотелось для защиты взять оружие, но название учебного заведения и районного суда он прочесть не смог, не удосужился и уточнить информацию, когда на скорую руку писал статью-«мелкую пакость». Стоит усомниться в профессионализме корреспондента, который допускает такие оплошности, а к тому же грубости и оскорбления под никнеймом EURONEWS.
я
4762 дн. тому
Вы видели как некоторые футболисты театрально корчатся после легкого столкновения? Вот этот А.Мартыненко из их числа. "Хруснувшие" пальцы он не освидетелствовал у медиков, потому что и выявить там нечего. Зато выдался повод пропиарится на пустом месте этому планктону. Реальная ситуация не стоит времени потраченого на написания пару строчек, а ведь отложится в статистику "гонений на журналистов"!
!
4764 дн. тому
Может быть это станет уроком для коллег горе-охранника! Господа, читайте законы!!! И отказывайтесь наконец от хамского поведения и иллюзии вседозволенности!
суд
4764 дн. тому
возле сш-19 на ул. Межигорской Подольский суд (Хорива, 21), а не Шевченковский (Львовская пл.)
EURONEWS
4764 дн. тому
ПОРА УЖЕ КОГО-ТО ИЗ ЭТИХ ТУПЫХ ВАХТЕРОВ ПОСАДИТЬ ПО 171 СТАТЬЕ. СКОЛЬКО МОЖНО. ОДНО И ТОЖЕ КАЖДЫЙ ДЕНЬ ПОЧТИ. КОНФЛИКТЫ НА РОВНОМ МЕСТЕ ПО ИНИЦИАТИВЕ "ДЯДЕЙ" И "ТЕТЕЙ", КОТОРЫЕ В ЖИЗНИ НИЧЕГО КРОМЕ ОБЛОЖКИ БУКВАРЯ НЕ ЧИТАЛИ. "НЕ ПУЩАТЬ" ПОРА ПРЕКРАЩАТЬ. ПУСТЬ ЧИТАЮТ ЗАКОНЫ ИЛИ СИДЯТ В ТЮРЬМЕ. А ЕСЛИ БЫ ЖУРНАЛИСТ ЗАЩИЩАЯСЬ ИСПОЛЬЗОВАЛ ОРУЖИЕ, В КАКОЙ БОЛЬНИЦЕ БЫ СЕЙЧАС БЫЛ ЭТОТ ОХРАННИК ШКОЛЫ ? ЕМУ ПОВЕЗЛО...ИДИОТУ...ПОКА ПОВЕЗЛО...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду