Перший національний запускає вечірнє ток-шоу «Круто бути чоловіком» з Бенкендорфом

1 Квітня 2011
2702
1 Квітня 2011
11:46

Перший національний запускає вечірнє ток-шоу «Круто бути чоловіком» з Бенкендорфом

2702
Перший національний запускає вечірнє ток-шоу «Круто бути чоловіком» з Бенкендорфом

З 1 квітня в ефірі Першого національного стартує новий розважальний проект «Круто бути чоловіком». За попередніми даними, ведучі ток-шоу - генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, заступник генерального директора Валід Арфуш та головний продюсер Першого національного Олексій Семенов.

 

Про це ТК дізналася з неофіційних джерел на каналі.

 

За концепцією, пан Бенкендорф у форматі автоінтерв`ю розповідатиме, як круто бути чоловіком на Першому національному. Валід Арфуш порівнюватиме будні українських чоловіків із європейським та азійським досвідом. Щодо європейського досвіду його телефоном консультуватиме брат Омар.

 

Олексій Семенов дискутуватиме з запрошеними гостями на теми чоловічих салонів краси, модного одягу та дозвілля.

 

Проект транслюватиметься щоп\'ятниці о 21.30, в перерві «Шустер live».

 

«Це цікава, абсолютна нова програма для чоловічої аудиторії, яка не має аналогів на українському телебаченні не рахуючи єдиного в світі подібного шоу - "Легко бути жінкою". Враховуючи досвід інших українських каналів, ми вирішили спробувати створити саме чоловічу програму, і сподіваємося, вона знайде свого глядача», - сказав співрозмовник ТК, що з огляду на бажання продовжити контракт з Першим національним побажав лишитися невідомим.

 

З 1 квітня!

 

«Детектор медіа:)»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2702
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крикун
4771 дн. тому
при имени Омар стало ясно что это баян)))
Нюся
4771 дн. тому
ахаха)) смешее, чем про Соболева))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду