«Світські хроніки» повертаються в ефір ТОНІСа з новими ведучими

31 Березня 2011
21171
31 Березня 2011
19:24

«Світські хроніки» повертаються в ефір ТОНІСа з новими ведучими

21171
«Світські хроніки» повертаються в ефір ТОНІСа з новими ведучими

В ефір каналу ТОНІС повертається програма «Світські хроніки» з новою концепцією та новими ведучими - учасницями музичного дуету «Доміно» Юлією Логвиненко та Нікою Швець. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За задумом, ведучі програми запропонують глядачам відійти від обговорення брендових речей, цін на модне взуття, пліток і поговорити із представниками бомонду про вічні цінності - красу, любов, свободу.

 

«Ми намагаємось відшукати нестандартний підхід до програм про світське життя. Ми впевнені, що людей цікавлять не лише інтриги вищого світу, в яких доволі багато надуманого, штучного, а щось справжнє, відверте. Дуже цікаво спостерігати, як світські леви та левиці щиро усміхаються», - коментує Юлія Логвиненко.

 

«Утім, зовсім відмовлятись від світської хроніки ми не збираємося», - говорить Ніка Швець.

 

Програму виробляє творча студія RAR на замовлення телеканалу ТОНІС. «Світські хроніки» виходитимуть з 2 квітня по суботах о 18.00, з повторами по вівторках о 22.50.

 

Нагадаємо, канал ТОНІС закрив програму «Світські хроніки» у червні 2009 року. А у березні того ж року проект було переформатовано, за задумом програма передбачала участь у ній представників шоу-бізнесу, політики і спорту, які давали оцінку світським заходам. Ведучими «Світських хронік» були акторка Віолетта Трикова та шоумен Максим Юрченко. Як писала ТК, про поновлення виходу проекту на каналі заявили у серпні 2010.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21171
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду