«Велика різниця» виходитиме на «1+1» по неділях після «Мій зможе»

16 Березня 2011
17703
16 Березня 2011
11:50

«Велика різниця» виходитиме на «1+1» по неділях після «Мій зможе»

17703
«Велика різниця» виходитиме на «1+1» по неділях після «Мій зможе»

Гумористичне шоу «Велика різниця» виходитиме на «1+1» по неділях о 21.30. Про це йдеться у телепрограмі каналу.

 

Проект виходитиме одразу після шоу «Мій зможе».

 

Як уже писала ТК, у  новому сезоні виходитимуть пародії не лише на телепроекти, а й на події зіркового життя.

 

Нагадаємо, у 2010 році проект виходив на телеканалі ICTV. Однак канал відмовився від шоу через те, що вичерпалась кількість телевізійних проектів, на які можна робити пародії. Зокрема, в інтерв'ю ТК керівник департаменту маркетингу та аудиторій телеканалу Орест Білоскурський зазначив: «Цифри "Великої різниці по-українськи" (в ефір вийшло 8 випусків) були дуже приємні, і ми показали проект кілька разів. Але на нинішньому етапі ми зробили пародії на всі видатні, рейтингові шоу. Пародія доречна лише тоді, коли ти знаєш оригінал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду