Шоу з Нагієвим виходитиме на «Інтері» у передпраймі буднів

16 Березня 2011
18980
16 Березня 2011
11:11

Шоу з Нагієвим виходитиме на «Інтері» у передпраймі буднів

18980
Шоу з Нагієвим виходитиме на «Інтері» у передпраймі буднів

Ток-шоу «Всі свої» з Дмитром Нагієвим виходитиме з понеділка по четвер о 18.10. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, раніше у цьому слоті виходила програма «Здоровенькі були з Генадієм Малаховим», однак згодом вона перемістилась на 13.00.  Цього тижня о 18.10 на «Інтері» виходить серіал «Схиблена».

 

«Я надивився у чужі вікна. Тепер я хочу говорити по-чесному, дивитись вам у вічі. Ви тут - свої, а я тут чужий, і, можливо, мені з боку видніше. Тим більше, що в Україні я можу говорити про все відверто», - зазначив Дмитро Нагієв.

 

У студії ток-шоу обговорюватимуться події, які викликали великий суспільний інтерес: злочини, афери, стосунки у сім'ї, гучні історії з життя зірок тощо. У найближчих випусках йтиметься про масову еміграцію за кордон українських жінок, скандал у інтернаті міста Торез, відеокамери у шкільних туалетах, вбивство дівчат-підліток у Севастополі.

 

Як вже писала ТК, «Всі свої» вийдуть в ефір 21 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18980
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду