Рекламна інтернет-мережа Httpool придбала 51% української агенції Media Context

14 Березня 2011
13263
14 Березня 2011
13:50

Рекламна інтернет-мережа Httpool придбала 51% української агенції Media Context

13263
Рекламна інтернет-мережа Httpool придбала 51% української агенції Media Context

Словенська компанія Httpool, що спеціалізується на інтернет- і мобільній рекламі, придбала 51% української агенції контекстної реклами Media Context. Сума угоди не розголошується, пише газета «Коммерсантъ».

 

Httpool - агенція повного сервісу з розміщення інтернет- і мобільної реклами, заснована у 2000 році в Словенії. Спеціалізується на роботі на ринках, що розиваються. Httpool має офіси в 13 країнах, у тому числі - у Великій Британії, Німеччині, Чехії, Австрії, Індії, Китаї.

 

«Україна - один з ринків, що найшвидше зростають, який готовий прийняти нові можливості розміщення інтернет- і мобільної реклами», - повідомив газеті СЕО Httpool Альоша Дженко.

 

«Окрім послуг із розміщення інтернет-реклами на локальних ресурсах, ми зможемо запропонувати рекламодавцям розміщення на великих міжнародних сайтах, таких як Facebook, Yahoo!, LinkedIn, National Geographic та інших», - розповіла керівник Httpool в Україні Марія Захарченко.

 

Компанія також має намір запровадити малопоширену в Україні схему оплати реклами cost-per-action (оплата за дію, наприклад, реєстрацію на сайті, заповнення анкети чи здійснення купівлі). Досі найпоширенішою схемою оплати за інтернет-рекламу є оплата за показ реклами чи за перехід на неї (так звана cost-per-click).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду