«Кінотавр» змінив правила: у фестивалі може брати участь будь-яка стрічка російською мовою

10 Березня 2011
13951
10 Березня 2011
12:14

«Кінотавр» змінив правила: у фестивалі може брати участь будь-яка стрічка російською мовою

13951
«Кінотавр» змінив правила: у фестивалі може брати участь будь-яка стрічка російською мовою

У 2011 році Відкритий російський кінофестиваль «Кінотавр» вирішив змінити правила прийому заявок на участь у конкурсній програмі повнометражного кіно. Географічні обмеження скасовано, і тепер у фестивалі може брати участь будь-яка стрічка російською мовою. Про це повідомляє OpenSpace.ru.

 

«На сьогодні культурні простори не обмежені більше кордонами держав. Засоби комунікації дозволяють людям, які перебувають на різних материках, формувати єдине культурне середовище, основою якого є мова», - прокоментував відкриття кордонів президент ВРКФ «Кінотавр» Олександр Роднянський.

 

За його словами, зміна правил відбору фільмів не просто виправдана, вона життєво необхідна для розвитку не лише «Кінотавра», але й усього російського кінематографа.

 

Керівництво фестивалю повідомляє, що цього року оргкомітет уже отримав кілька заявок із країн СНД і далекого зарубіжжя.

 

22-й Відкритий російський кінофестиваль «Кінотавр» триватиме з 4 по 11 червня 2011 року. До 10 квітня приймаються заявки на продюсерський пітчинг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13951
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду