Прем'єра «Мрії здійснюються» на Новому побила рекорд: частка під 30%

4 Березня 2011
15200
4 Березня 2011
14:55

Прем'єра «Мрії здійснюються» на Новому побила рекорд: частка під 30%

15200
Прем'єра «Мрії здійснюються» на Новому побила рекорд: частка під 30%

3 березня прем'єра проекту Нового каналу «Мрії збдійснюються» взяла рейтинг 6,02%, частку 17,2% за аудиторією 14-49, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У містах з населенням понад 50 тисяч показники програми значно вищі: рейтинг 10,86%, частка 29,91%.

 

За інформацією прес-служби, показники стали рекордними за комерційною аудиторією 14-49, «50 тисяч+» серед усіх прем'єр нових проектів в історії каналу.

 

Середня частка Нового каналу минулого тижня становила 10,06% за «Всією Україною» та 11,86% за «50 тис.+».

 

Як писала ТК, робоча назва проекту - «Твій день». Програму знімають за англійським форматом Tonight's the nights. За задумом, телеглядачі повідомляють про мрії своїх близьких листами та телефонними дзвінками, і деякі з цих мрій здійснюють в ефірі Нового каналу. Ведучою та креативним продюсером шоу стала Маша Єфросиніна.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період з 21 по 27  лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15200
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юлька
4800 дн. тому
Я так, думаю, что про Репортёр вы говорите с такой уверенностью, потому что наверняка там работаете? А если не работаете, тогда помолчите. Я не думаю, что сможете назвать хоть один заказной сюжет за последние полгода.
Андрей
4800 дн. тому
Достойная программа получилась! Молодцы! Пока что позор канала - это новости, которые тянут Новый вниз. Репортер набит заказными сюжетами. А ниже уровня спортивных новостей нет ни на одном канале. Никакие ведущие, одни таблицы и заказные материалы. Непонятно, почему руководство закрывает на все это глаза. Видимо, существует система дележа денег между руководителями канала.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду