Російський «Інтерфакс» оновив сайт і позиціонує його як інтернет-газету

3 Березня 2011
23279
3 Березня 2011
11:56

Російський «Інтерфакс» оновив сайт і позиціонує його як інтернет-газету

23279
Російський «Інтерфакс» оновив сайт і позиціонує його як інтернет-газету

Міжнародна група «Інтерфакс» оновила свій російський сайт і почала позиціонувати його як «інтернет-газету Interfax.ru», повідомляє Lenta.ru.

 

Як пояснив керівник служби інтернет-проектів «Інтерфаксу» Юрій Погорєлий, видання покликане «надати широкій аудиторії доступ до оперативної інформації».

 

Пан Погорєлий додав, що «Інтерфакс» планує оновити також сайт свого агентства економічної інформації «Финмаркет». Також він пообіцяв «сюрприз для користувачів мобільних платформ».

 

На сайті «Інтерфаксу» з'явилися сюжети - тематичні підбірки матеріалів. Змінилася і верстка головної сторінки, матеріали на якій тепер розміщуються за значущістю тем, які визначає редакція. Також налагоджено трансляцію у твітер і фейсбук.

 

Профільним бізнесом «Інтерфаксу», за словами пана Погорєлого, залишається інформагенція, яка продає інформацію ЗМІ, аналітикам та іншим компаніям у вигляді закритих для широкої публіки новинних стрічок.

 

Основний конкурент «Інтерфаксу» в Росії - державне РІА «Новости» - почав активний розвиток своїх публічних ресурсів ще кілька років тому. Вони стабільно входять до числа лідерів російських інтернет-ЗМІ за кількістю відвідувачів і цитованістю.

 

Нагадаємо, в Україні група «Інтерфакс» представлена інформаційною агенцією «Інтерфакс-Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду