СБУ просить журналістів обережно ставитися до заяв БЮТ

28 Лютого 2011
23149
28 Лютого 2011
15:21

СБУ просить журналістів обережно ставитися до заяв БЮТ

23149
СБУ просить журналістів обережно ставитися до заяв БЮТ

Служба безпеки України закликає журналістів обережно ставитися до заяв Блоку Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

 

СБУ називає заяви представників БЮТ про штурм партійного офісу «черговою спланованою провокацією, до якої не вперше вдається ця політична сила», тому СБУ сподівається, що «представники ЗМІ у подальшому з обережністю ставитимуться до будь-яких заяв цієї партії».

 

Таку заяву прес-служба СБУ зробила після того, як СБУ завершила перевірку заяв БЮТ про начебто незаконні дії співробітників СБУ біля офісу партії по вул. Турівській у Києві і не отримали жодних матеріалів на підтвердження їхніх заяв.

 

Як відомо, Юлія Тимошенко та народні депутати від БЮТ 18 лютого заявили про штурм їхнього офісу співробітниками СБУ. Служба безпека цю інформацію спростувала.

 

Пізніше, як повідомляла «Українська правда», депутат «БЮТ-Батьківщина» Андрій Шкіль заявив, що у партії «є всі дані: прізвище, ім'я, по батькові, звання начальника відділу, який керував цією операцією, є відео, на якому також зафіксовані номери машин», однак з СБУ по них не зверталися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду