Шустер шукає спонсора для реаліті «Стань лідером»

23 Лютого 2011
8730
23 Лютого 2011
13:48

Шустер шукає спонсора для реаліті «Стань лідером»

8730
Шустер шукає спонсора для реаліті «Стань лідером»

«Савік Шустер студія» шукає спонсорів для проекту «Стань лідером». Про це ТК повідомив керівник продакшину Савік Шустер. За його словами, реалізація проекту затягнулась саме через відсутність коштів.

 

«Я сподіваюсь, ми почнемо (зйомки реаліті - ТК) у вересні. Але це досить дорогий проект. Приміром, усі учасники мають жити разом упродовж 3-4 місяців. Тому потрібно або щось будувати, або перебудовувати існуючу структуру. Там мають усюди бути камери. Інфраструктура для реаліті - це величезні кошти», - зазначив пан Шустер. За його словами,  перший етап проекту був здійснений завдяки Фонду Бориса Літовського «Здоров'я нації» та Українському медичному союзу.

 

Телеканал для показу програми ще не знайдено. За словами Савіка Шустера, великі канали цікавості не виявляють, бо «це затратний проект з невідомими телевізійними результатами».

 

На сьогодні для участі в шоу вже відібрано 19 чоловік. Відбір триває: ще залишилось відвідати 6 міст і Київ. 

 

Переможці першого відбору беруть участь у тренінгу представництва Європейського Союзу в Україні. Серед них Христина Паньків, яка  представляє групу з розробки проекту популяризації об'єднань співвласників багатоповерхових будинків, Наталія Дзенько з проектом щодо енергозбереження, енергоефективності та використання альтернативних видів енергії, та Олександр Задерей, який  опікуватиметься темою сортування сміття.

 

«ЄС вирішив підтримати цю ініціативу, тому що ми вважаємо, що будь-яка ідея без відповідної організації та оформлення не може бути реалізована. Для цього потрібна відповідна методологія і систематичний підхід», - сказав Хосе Леон Лора, керівник відділу економічного розвитку  представництва Євросоюзу в Україні. Він зазначив, що ЄС розробляє ініціативу щодо роботи у регіонах, яка матиме фінансування близько 50-60 мільйонів євро. Підтримку проектів  конкретних учасників реаліті «Стань лідером» ЄС ще не обговорював.

 

«Наша іде була більш телевізійна, ніж соціальна. Ми хотіли зробити телевізійне реаліті. Кінцевою метою шоу було створення нового покоління людей, які мають якості лідерів. Ми хотіли, щоб люди робили дуже конкретні речі. Після відбіркового туру переможці мають бути зібрані у певному місті, де вони повинні будуть спонтанно розбитись на групи і розробити потрібні для цього міста проекти та реалізувати їх у співпраці чи у конфлікті з місцевою владою. Усе це мало зніматись. І я сподіваюсь, що воно ще зніматиметься», - сказав Савік Шустер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8730
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду