СТБ обрав тренерів для шоу «Зважені та щасливі»

22 Лютого 2011
29163
22 Лютого 2011
15:19

СТБ обрав тренерів для шоу «Зважені та щасливі»

29163
СТБ обрав тренерів для шоу «Зважені та щасливі»

Тренерами, під керівництвом яких учасники реаліті-шоу телеканалу СТБ «Зважені та щасливі» будуть втрачати вагу, стали Аніта Луценко й Ігор Обуховський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами керівника проекту Олексія Гладушевського, тренерів обрали за результатами тримісячних закритих кастингів. Аніта - вимогливий і жорсткий тренер, Ігор - більш м'який.

 

Аніта Луценко (26 років) - 10-кратна чемпіонка України і срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки. Закінчила Національний університет фізичного виховання і спорту України. Тренерський стаж - 10 років, була особистим тренером телеведучих і депутатів, проводить групові навчання для тренерів.

 

Ігор Обуховський (29 років). - переможець конкурсу фітнес-інструкторів України у 2008 році й володар Кубку України з фанк-аеробіки у 2003 році. Закінчив Національний університет фізичного виховання і спорту України, факультет олімпійського і професійного спорту. Тренерський стаж - сім років, викладає на міжнародних фітнес-конференціях для тренерів.

 

Нагадаємо, «Зважені та щасливі» - українська адаптація американського формату The Biggest Loser, у якому учасники позбуваються зайвої ваги з допомогою професійних тренерів і дієтологів. Переможець, який скине найбільшу вагу, отримає 250 тис. гривень. Старт проекту в ефірі СТБ запланований на осінь 2011 року. Ведучою шоу стала актриса Любава Грешнова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29163
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
7
4811 дн. тому
Дополнительный зароботок $20-30 в месяц Ссылка на сайт http://www.oprosoff.net/?ref=MjkzMTY2
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду