Мін’юст зареєстрував агенцію «Регіональні новини»

18 Лютого 2011
17389
18 Лютого 2011
17:16

Мін’юст зареєстрував агенцію «Регіональні новини»

17389
Мін’юст зареєстрував агенцію «Регіональні новини»

16 лютого Міністерство юстиції зареєструвало нове інформаційне агентство «Регіональні новини». Відповідний наказ № 528/5 оприлюднила прес-служба Мін'юсту.

 

Як повідомили ТК в агенції, «Регіональні новини» - це портал новин областей, міст і селищ України www.regionews.com.ua. Головним редактором є Тетяна Котик. Засновник агенції - PR-агентство Media Brand та приватні інвестори, які планують до кінця 2011 року максимально капіталізувати портал www.regionews.com.ua та залучити додаткові інвестиції.

 

«Інформаційне агентство "Регіональні новини" є соціально відповідальним проектом і відкрите для реалізації спільних суспільно значимих інформаційних проектів. Ми готові до співпраці з починаючими журналістами, благодійними фондами, громадськими організаціями та комерційними установами при реалізації благодійних проектів», - сказала ТК Тетяна Котик.

 

За її словами, з 1 березня агенція активно висвітлюватиме підготовку регіонів України до «Євро-2012», розпочне обговорення серед представників регіонів України аграрної, податкової, пенсійної, житлової та адміністративної реформ.

 

Найближчим часом портал планує відкрити сервіс персональних блогів і сервіс веб-конференцій.

 

У редакції зазначають, що портал «Регіональні новини» співпрацюватиме з місцевими ЗМІ та планує стати інтернет-майданчиком тих, які не мають власного веб-сайту і виходять у світ виключно у паперовому варіанті.

 

У вересні 2011 року портал оприлюднить рейтинг інвестиційної привабливості регіонів України, а у жовтні запустить сайт англійською мовою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду