Tochka.net випустила iPad-додаток

10 Лютого 2011
20386
10 Лютого 2011
14:03

Tochka.net випустила iPad-додаток

20386
Tochka.net випустила iPad-додаток

Портал tochka.net створив додаток для iPad. Це вже третій крок на шляху «мобілізації» порталу  після запуску мобільної версії і додатку для iРhone, повідомляє прес-служба.

 

iPad-додаток «відповідає вимогам комфорту та зручності: інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, відсутність зайвих елементів - банерів, реклами, pop-up повідомлень, що економно відображається на інтернет-трафіку та прискорює роботу самого додатку».

 

Структура додатку включає стрічку новин із можливістю надіслати новину, що сподобалась, в соціальні мережі (Twitter, FaceBook) або електронною поштою. В сервісній колонці доступний прогноз погоди на найближчі дні, а також швидкий перехід до 20 розділів порталу. Завантажити додаток з AppStor'у можна безкоштовно.

 

Ознайомитись з усіма можливостями iPad-додатку від tochka.net можна, переглянувши відеоогляд у російській  або українській версії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20386
Читайте також
28.01.2011 08:41
Евгения Продаева
, Наталия Данькова
48 974
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду