Андрій Мостренко став новим «голосом» каналу «2+2»

7 Лютого 2011
20406
7 Лютого 2011
15:02

Андрій Мостренко став новим «голосом» каналу «2+2»

20406
Андрій Мостренко став новим «голосом» каналу «2+2»

Андрій Мостренко, заслужений артист України, буде новим голосом телеканалу «2+2». Озвучені ним анонси та промо-ролики з\'являться в ефірі вже з 7 лютого. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Андрій Мостренко - актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, відомий глядачам за ролями у спектаклях «Лоліта», «Граємо Чонкіна», «Том Сойер», «Рогоносець», «Ричард III», «Три сестри», «Черга», «Нехай відразу двох не кохає» та ін.

 

З 1993 по 2006 рік працював у Миколаївському академічному українському театрі драми і музичної комедії. Закінчив Миколаївську філію Київського університету культури та мистецтв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20406
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду