Російська прокуратура перевірить інтернет-провайдера через банер з обстрілом Кремля

17 Січня 2011
28517
17 Січня 2011
11:35

Російська прокуратура перевірить інтернет-провайдера через банер з обстрілом Кремля

28517
Російська прокуратура перевірить інтернет-провайдера через банер з обстрілом Кремля

Прокуратура Владивостока приступила до перевірки одного з інтернет-провайдерів, який розмістив на своєму сайті рекламний банер, який дозволяє відвідувачам віртуально стріляти в людину в Кремлі, схожу на президента РФ, повідомляє РИА «Новости».

 

Як повідомила представник прокурора Приморського краю, реклама буде перевірена на предмет наявності в ній ознак екстремізму.

 

14 січня компанія «Альянс-Телеком», отримавши  розпорядження, зняла зі свого сайту скандальний банер. Директор провайдера Андрій Патрикеєв на сайті компанії вибачився за розміщення реклами. Він зазначив, що «банер був креативним продуктом наших божевільних піарників». «Ви ж розумієте, це такі творчі особистості не від світу цього, як ще кажуть. Ще раз - перепрошую, що з нашої вини зчинився такий галас», - йдеться у зверненні Патрикеєва.

 

При цьому глава компанії заперечує, що на анімації з-за стін Кремля вистрибує людина, схожа на президента країни. «Тільки той, кому це необхідно, знайде схожість», - сказав він.

 

Патрикеєв також заперечує, що на банері зображений Кремль. «Всі аналогії зі столицею нашої Батьківщини Москвою є недоречними - ну немає у Москві моря і такого мосту, не плавають підводні човни в Москві-ріці», - сказав він, назвавши намальований на банері Кремль звичайним маєтком.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду