Детектор медіа США обрали найкращим фільмом року «Соціальну мережу»

16 Січня 2011
17243
16 Січня 2011
10:24

Детектор медіа США обрали найкращим фільмом року «Соціальну мережу»

17243
Детектор медіа США обрали найкращим фільмом року «Соціальну мережу»
Асоціація телевізійних критиків США (The Broadcast Film Critics Association) 14 січня, в Лос-Анджелесі, оголосила переможців своєї 16-ї нагороди The Critics' Choice Movie Awards. Найкращою кінострічкою 2010 року було визнано фільм «Соціальна мережа» режисера Девіда Фінчера, якого відзначили також як найкращого продюсера. Про це повідомляється на офіційному сайті The Critics' Choice Movie Awards.

Нагадаємо, раніше «Соціальну мережу» назвали найкращою стрічкою представники Національного товариства кінокритиків США (National Society of Film Critics), також фільм претендує на нагороду Гільдії продюсерів США (Producers Guild of America).

Найкращою картиною для телебачення визнано проект «Тихий океан» (The Pacific) виробництва HBO Productions.

Актором року став Колін Ферт за роль у фільмі «Король говорить», а актрисою року – Наталі Портман за участь в картині «Чорний лебідь».
 
Найкращим документальним проектом визнали «В очікуванні супермена» студії Paramount, а найкращим анімаційним проектом – «Історія іграшок. Велика втеча» Walt Disney.
 
Спеціальну нагороду Асоціації вручили режисеру Квентіну Тарантіно за синтез музики і кіно.
 
Broadcast Film Critics Association – одне з найбільших об’єднань кінокритиків США та Канади, до якого  входять близько 250телевізійних, радіо- та онлайн-критиків. У 1995 році Асоціація заснувала премію Critics' Choice Movie Awards, яка вручається щорічно.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду