Олександр Гороховський передав управління медіаагенцією AITI/Carat Марині Мазарській

14 Січня 2011
12238
14 Січня 2011
12:47

Олександр Гороховський передав управління медіаагенцією AITI/Carat Марині Мазарській

12238
Олександр Гороховський передав управління медіаагенцією AITI/Carat Марині Мазарській

Директором медіаагенції AITI/Carat призначена Марина Мазарська, яка обійняла нову посаду 10 січня. Про це сьогодні, 14 січня, оголосили на прес-сніданку комунікаційної групи Aegis Media/GMG.

 

Олександр Гороховський, який до цього поєднував роботу директора AITI/Carat і СЕО Aegis Media/GMG, зосередиться на управлінні всією групою.

 

Марина Мазарська закінчила Київський державний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Історія міжнародних відносин». Кар'єру в рекламі розпочала у 1993 році. З 1994 по 2008 рік працювала в групі компаній Provid, з 2004 року очолювала креативну агенцію Provid.

 

Окрім цього призначення, в Aegis Media/GMG відбулися інші кадрові зміни. Так, баїнг-директора AITI/Carat Юлію Карпушину призначили медіа-директором агенції, а Сергій Скачек, який раніше обіймав цю посаду, став керівним партнером Aegis Media/GMG.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду