Comedy Central і MTV створили комедійну премію

11 Січня 2011
12567
11 Січня 2011
13:14

Comedy Central і MTV створили комедійну премію

12567
Comedy Central і MTV створили комедійну премію

Компанії Comedy Central і MTV оголосили про заснування щорічної премії The Comedy Awards, яка вручатиметься авторам комедійних робіт в кіно, телебаченні, інтернеті і стенд-ап комікам. Про це повідомляють прес-служби компаній, пише «Лента.ру».

 

Організаційний комітет премії відбере 500-1000 людей, які працюють в жанрі комедії, для суддівського комітету. Окрім професійних номінацій, переможців також визначатимуть глядачі через інтернет.

 

Перша церемонія вручення The Comedy Awards запланована на 26 березня 2011 року в Нью-Йорку, а в ефір вона потрапить 10 квітня 2011 -  її транслюватимуть відразу кілька кабельних мереж: Comedy Central, MTV, VH1 та інші. Як зазначається, про згоду брати участь в церемонії вже заявили Біллі Крістал, Сет Макфарлейн, Вупі Голдберг та Уілл Феррел.

 

Також Comedy Central і MTV заснували спеціальний фонд, який займатиметься підтримкою гумористів у США.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12567
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду