УМХ через суд зареєстрував Forbes

28 Грудня 2010
15670
28 Грудня 2010
18:46

УМХ через суд зареєстрував Forbes

15670
УМХ через суд зареєстрував Forbes

14 грудня Міністерство юстиції України наказом № 3144/5 зареєструвало нове видання - журнал Forbes. У повідомленні Мін'юсту зазначено, що реєстрація здійснена «відповідно до рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 23.11.2010 No. 2а-16019/10/2670».

 

Нагадаємо, у серпні Мін'юст зареєстрував журнал «Форбс», після чого стало відомо, що це видання в Україні запускає «Український медіахолдинг».

 

Заявки на реєстрацію в Мін'юсті обох видань подавав УМХ. Як повідомили ТК в холдингу, у процесі підготовки виходу журналу «Форбс» в Україні УМХ зробив «усі можливі дії з отримання свідоцтва про реєстрацію ЗМІ на цей журнал».

 

«У зв'язку з необхідністю превентивних заходів із захисту авторських прав ми прийняли рішення отримати реєстрацію на написання назви журналу як латиницею, так і кирилицею, що в результаті було зроблено. Для отримання одного зі свідоцтв нам необхідно було пройти судові процедури по виданій у 2006 році реєстрації ЗМІ, яка втратила свою законну силу. Це була формальна, але необхідна з точки зору юристів дія», - пояснили в УМХ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15670
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jack
4839 дн. тому
для Хворбс - в УМХ только отбросы и собираются - у них еще с харьковских времен эта болезнь прослеживается, выше уровня скопипащенной теленедели и перепечаток московских газетенок типа аиф, кп УМХ не прыгал ни в одном проекте, так что хворбс не станет исключением
Хворбс
4839 дн. тому
Судя по тому, кого туда набрали, надо было сразу пройти и процедуру закрытия. Весь отстой, который кочует от одного угробленного издания к другому, оказался именно там. Некоторые специалисты, которые никак не успевали редактировать статьи в еженедельнике, теперь намерены не успевать в ежемесячно формате. Наверное, у них получится
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду