Обвинувачення закидає Луценку інтерв’ю УНІАНу і «Дзеркалу тижня»

27 Грудня 2010
18117
27 Грудня 2010
19:27

Обвинувачення закидає Луценку інтерв’ю УНІАНу і «Дзеркалу тижня»

18117
Обвинувачення закидає Луценку інтерв’ю УНІАНу і «Дзеркалу тижня»

Обвинувачення закидає Юрієві Луценку те, що він дав інтерв'ю агенції УНІАН і тижневику «Дзеркало тижня», що нібито спричиняло перешкоди слідству та паплюжило органи прокуратури.

 

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела в суді, які передають слова прокурора по обвинуваченню.

 

За даними джерел, саме ухилення від слідства стало причиною зміни запобіжного заходу для екс-міністра, а нині заступника головного редактора газети «Сільські вісті» Юрія Луценка з підписки про невиїзд на взяття під варту.

 

Заступник головного редактора «Дзеркала тижня» Юлія Мостова не стала коментувати ТК цю інформацію. ТК намагається дістати коментар УНІАН.

 

Також, як пише «Українська правда», ще до оголошення рішення суду Юрія Луценка вивели із зали суду за те, що давав інтерв'ю «Українській правді». Як пояснив охоронець, у залі дозволена лише відеофіксація.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18117
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду