Шустер пропонує НТКУ реаліті-шоу «Стань лідером»

27 Грудня 2010
19762
27 Грудня 2010
19:31

Шустер пропонує НТКУ реаліті-шоу «Стань лідером»

19762
Шустер пропонує НТКУ реаліті-шоу «Стань лідером»

Реаліті-шоу «Стань лідером», яке виробляє «Савік Шустер студія», буде запропоновано Першому національному. Про це ТК повідомив Савік Шустер.

 

«Я про цей проект вчора (26 грудня. - ТК) увечері почав розмовляти з Єгором (Бенкендорфом - ТК). Тут знову питання спонсорства. Якщо ми знайдемо спонсора, Єгор не проти, щоб ми робили цей проект для Першого національного», - сказав він ТК.

 

Нагадаємо, «Стань лідером» - це суспільно-політичне реаліті-шоу. Автором ідеї проекту є Дарка Чепак, головний редактор «Савік Шустер студії». Продакшн працює над концепцією програми з 2009 року.

 

Також він зазначив, що продовжить обговорювати з журналістом Мустафою Найємом подальшу співпрацю, зокрема і щодо проекту для ТВі. Однак, за словами пана Шустера, вирішальною у цих перемовинах буде позиція каналу: « Завтра (28 грудня. - ТК) будемо зустрічатися з Мустафою і будемо обговорювати. Я і Мустафа можемо бажати, що хочемо, але нам потрібно з'ясувати, що потрібно каналу».

 

Нагадаємо, у коментарі ТК генеральний директор ТВі Микола Княжицький зазначав, що хоче надалі співпрацювати із «Савік Шустер студією»: «Але поки що нічого не підписали. Усе залежатиме не тільки від нас, але й від того, яке навантаження будуть мати вони з різними каналами у різноманітних проектах».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19762
Читайте також
28.12.2010 10:02
Наталья Выговская
, для «Детектор медіа»
26 136
23.12.2010 17:00
Отар Довженко
, Наталія Данькова, Марина Баранівська
37 982
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ури
4866 дн. тому
А каким лидером?Не совсемонятнаконцепцияпрограммы.Если можно-напишите поподробнее.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду